♥ Produkty na odstranění žlutého tónu vlasů - porovnání ♥

Hezký večer všem :)


Pro dnešní večer jsem si pro vás připravila porovnání dvou produktů na odstranění žlutého tónu vlasů. Prvním je šampón Silver Reflex od značky Schauma a druhý je Silver vlasová kůra od značky Swiss O'Par.



Schauma Silver Reflex, 49,90,- Kč

















Můj favorit v silver šampónech! Produkt je určen pro šedivé, bílé nebo blond zesvětlené vlasy  a má za úkol stáhnout z vlasů žlutý tón. Silver šampón má fialové zbarvení, nijak nezapáchá, nedráždí pokožku a při zašpinění se dá vyprat. Šampón používám 1x za 14 dní, vždy smíchám s běžným šampónem, který používám a nechám působit dle potřeby( 6-10 minut - pro výraznější účinek klidně i 20 minut). Po usušení jsou vlasy bez žlutého tónu. Vlasy nezatěžuje ani nevysušuje. Za mě určitě fajn produkt, který stojí za to. :)

Za účinek dávám 5 hvězdiček z 5! :)

5 / 5


















Swiss O'Par Silver vlasová kůra, cenu si už nepamatuji



















U tohoto produktu tolik optimistická nebudu. Produkt je určen pro zesvětlené a šedivé vlasy a má neutralizovat nežádoucí nažloutlý odstín ve vlasech. Slibuje získání decentního stříbrného lesku. Vlasová kůra je konzistencí podobná jako kondicionér. Má příjemnou vůni. Přípravek jsem používala 2x za týden po smytí šampónu a nechala působit alespoň 15 minut (pro lepší působení). Účinek nic extra, vlasy jsou uschnutí suché, hrubé i elektrizující. Žádný stříbrný lesk se nekoná, produkt vůbec nestáhne žlutý tón vlasů. Jemné vlasy může zatěžovat. Nedoporučuji

















Dávám 1 hvězdičku z 5 díky vůni produktu.

1 / 5





Používáte silver produkty a jaké jsou vaše názory na ně? Podělte se v komentářích! :)

Kristýna ♥



Follow my blog with Bloglovin

0 komentářů: