♥ Nákupy a novinky za měsíc říjen ♥




Hezký večer všem!

Říjen nám rychle utekl a s jeho koncem vám přináším novinky a nákupy za tento měsíc. Jsou tu částečně produkty na vlasy, na pleť ale také dekorativní kosmetika.

A co jsem si vlastně koupila?

Péče o vlasy



Gliss Kur regenerační šampon Ultimate Oil Elixir, 250 ml, 55,- Kč

Šampon je určen pro velmi namáhané a lámající se vlasy, které mě zrovna trápí. Díky olejovému elixíru a komplexu tekutého keratinu posiluje vlasovou strukturu. Na tento produkt jsem zvědavá, dám vědět v recenzi! :)

Schwarzkopf Essence Ultime Diamond Color rozjasňující olej, 75 ml, dárek

Produkt je určen pro barvené a melírované vlasy. Rozjasňující olej má za úkol pečovat o vlasy a chránit jejich barvu před vyblednutím. Olej už nějaký ten den zkouším a musím říct, že vlasy krásně hydratuje a dodává jim lesk. Aplikuji na lehce mokré vlasy do konečků. Nevím, zda se dá koupit v drogerii, ale pokud narazíte, určitě stojí za to. :)

Péče o pleť

Balea Soft & Clear slupovací pleťová maska, 2x 8ml, 19,90,- Kč

Maska s kyselinou salicylovou, aktivním uhlím a zinkem rozjasňuje a čistí pleť. Po odejmutí suché masky se odstraní odumřelé části kůže, nečistota a mastnota. Při pravidelném používání se předejde tvorbě akné. Masku jsem zkoušela na své sestře, která má aknózní pleť a trpí černými tečkami. Po použití je pleť opravdu čistá, zmatněná, hebká, ale černé tečky i nadále zůstávají. Nemám spotřebováno, vyzkouším i na sobě a dám vědět! :)

Vichy Normaderm Night Detox, 391,- Kč

Normaderm Night Detox je určený pro všechny, které trápí nedokonalosti pleti. Během noci se pleť více mastí a hromadí se v ní toxiny, které způsobují nedokonalosti a špatnou kvalitu pleti. Mastná pleť produkuje nejvíce mazu právě v průběhu noci, a proto se ráno probouzíme s pocitem ,,špinavé" pleti. Nemám vyzkoušeno, uvidíme. :)

Vichy Normaderm zkrášlující denní péče proti nedokonalostem pleti, 439,- Kč

Vichy představuje zkrášlující péči pro problematickou pleť dospělých. Tato globální denní péče poskytuje až 24 h hydrataci. Je kliniky prokázané pozitivní působené proti nedokonalostem pleti. Krém účinně působí proti skvrnám a lesknoucí se pleti. Každý den jsou nedokonalosti redukovány a díky tomu je pleť krásně rozjasněná a krásná. Krém je vhodný i na citlivou pleť. Obsahuje termální vodu z Vichy, která je známá pro své neuvěřitelně blahodárné účinky. Krém je hypoalergenní, bez parabenů a nekomedogenní. Textura krému je svěží a nemastná. Krém je výborný i jako podklad pod make-up. Také nemám vyzkoušeno. 


Dekorativní kosmetika

Maybelline Lash Sensational Extra Black, v akci 159,- Kč

Musím říct, že je to objev. Dělá krásné řasy, neslepuje a hezky prodlužuje. Určitě stojí za vyzkoušení! :)
Paletka očních stínů Trend It Up, 129,- Kč

Trend It Up je novou značku v sítích drogerie DM. Paletka je na svou cenu super. Stíny jsou vysoce pigmentované, drží a nepráší.

L'óreal True Match make-up, v akci 249,- Kč

Make-up zkouším teprve dva týdny, ale za tu dobu se stal mým oblíbencem. Je neuvěřitelně lehký a nedělá masku. Na detailnější recenzi se můžete brzy těšit! :)

Vichy Dermablend 3D korekční vyhlazující make-up na mastnou pleť se sklonem k akné, 507,- Kč

Tento vzorek mi přišel součástí testování. Vichy Dermablend 3D korekční vyhlazující make-up pro mastnou pleť a pleť se sklonem k akné SPF 25 dokonale zkrášlí problematickou pleť žen. Rychle a spolehlivě zakryje všechny nedostatky pleti včetně akné a zanechá ji hladkou, jemnou a sjednocenou. Korekční vyhlazující make-up Dermablend 3D je hypoalergenní, neobsahuje oleje ani parabeny a jeho lehká konzistence neucpává póry. Tento unikátní make-up vyhlazuje jako báze, kryje jako korekční make-up a zmatňuje jako pudr. Vysoká krycí schopnost přípravku pleť zdokonaluje a tak vypadá velmi přirozeně. Chrání pleť před vnějšími škodlivými vlivy a před slunečním zářením. Pořiďte si kvalitní make-up, který dodá pleti něžný a mladistvý nádech až po dobu 16h! Po použití vzorku dám vědět můj názor. :)



Kristýna ♥

A co jste si vy pořídily za měsíc říjen v kosmetice? Dejte vědět v komentářích! :)




1 komentářů:

Blog de la Licorne. řekl(a)...

Tá paletka má pekné farby ♥ Riasenku by som chcela vyskúšať ʕ•́ᴥ•̀ʔっ

* Starostlivosť o pleť s Nobilis Tilia *
* Kawaiibox giveaway *